Sandal Kız Yurdu

Ankara Kız Yurdu

Kız Öğrenci Yurdu

Kız Yurdu Ankara

Ankara Kız Yurtları

Özel Kız Yurtları Ankara

Kız Yurtları Ankara

Ankara Özel Kız Yurdu

Gazi Üniversitesine Yakın Kız Yurtları

Gazi Üniversitesi Yakını Yurtlar

Ankara Kız YurduÖzel Kız Öğrenci Yurdu AnkaraAnkara Kız YurduGazi Üniversitesine Yakın Kız YurtlarıAnkara Kız YurduKız Öğrenci Yurdu Ankara

Kız yurdu ankara

kız yurdu

ankara kız yurduen güzel kız yurdu
Üniversitenize Yürüyerek Gitmek İster misiniz?
Sandal kız öğrenci yurdu , Ankara’nın en nezih semtlerinden biri olan Gazi mahallesindedir. Gazi mahallesi Atatürk orman çiftliği ve Gazi üniversitesini içinde barındırır. 1920’li yıllarda başkente yakışan bir semt olarak inşa edilmiş , o günden bu yana nezihliğini korumuştur. Sandal kız öğrenci yurdu bugüne kadar çok sayıda Gazi Üniversitesi öğrencisine ev sahipliği yapmış, Gazi üniversitesinin yürüme mesafesinde olması , öğrenciler için büyük bir avantaj olmuştur.

Yurdumuzdan Gazi Eğitim, Eczacılık, Fen, Spor Bilimleri, Teknoloji Fakültesi ve merkez kütüphaneye yürüyerek 5 dk içerisinde ulaşmanız mümkündür. Ayrıca yurdumuzun önünden geçen 220-221 numaralı otobüslerle Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ,Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bankacılık ve sigortacılık yüksekokuluna ulaşmak da mümkündür. Sandal kız öğrenci yurdu ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi arasında 3 dakkika yürüme mesafesi vardır. Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İİBF’ye öğrencilerin yurdumuzun önünden geçen 220-221 numaralı otobüslerle de bu fakültelere ulaşması mümkündür.

Yurdumuzun önünden geçen 220-221 numaralı otobüslerle Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Fen Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi (Fizik ve kimya Mühendislikleri Bölümü) 'ne ulaşmak da mümkündür.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SİYASAL FAKÜLTESİ CEBECİ KAMPUSÜNE Yurdumuzun önünden geçen 220-221 numaralı otobüslerle ve yurdumuzun arka sokağında bulunan tren istasyonunu kullanarak 10 dakikada ulaşım sağlayabilirler. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sıhhiye kampüsüne de 220-221 ve trenle ulaşımı sağlaya bilirler. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sıhhiye kampüsüne de 220-221 ve trenle ulaşımı sağlaya bilirler.

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİNE SANDAL YURTTAN ULAŞIM SAĞLAMAK İÇİN Yurdumuzun arka sokağından,5 dakika içerisinde tren istasyonlarına ulaşarak Türk Hava Kurumu Üniversitesine gidebilirsiniz. Tren ile okula ulaşım 15-20 dakika içerisinde gerçekleşmektedir. Trenin çalışmadığı zamanlarda yurtlarımızın önünden geçen dolmuşlarla 10 dakika içerisinde üniversitenin ücretsiz servis durağı olan Ostim'e ulaşıp, okul servis hizmetinden faydalanabilirsiniz.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNE , SANDAL YURTTAN ULAŞIM SAĞLAMAK İÇİN Yurdumuzun önünden geçen 220-221 numaralı otobüslerle ve yurdumuzun arka sokağında bulunan tren istasyonunu kullanarak 10 dakikada ulaşım sağlayabilirler. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sıhhiye kampüsüne de 220-221 ve trenle ulaşımı sağlaya bilirler.