Sandal Kız Yurdu

Ankara Kız Yurdu

Kız Öğrenci Yurdu

Kız Yurdu Ankara

Ankara Kız Yurtları

Özel Kız Yurtları Ankara

Kız Yurtları Ankara

Ankara Özel Kız Yurdu

Gazi Üniversitesine Yakın Kız Yurtları

Gazi Üniversitesi Yakını Yurtlar

Ankara Kız YurduÖzel Kız Öğrenci Yurdu AnkaraAnkara Kız YurduGazi Üniversitesine Yakın Kız YurtlarıAnkara Kız YurduKız Öğrenci Yurdu Ankara

Kız yurdu ankara

kız yurdu

ankara kız yurduen güzel kız yurdu
Yurtta Mutluluk, Hayatta Mutluluk
1  
Sandal yurtta , suya sabuna dokunmadığımız gün yok . Odalar , wc ve banyolar Pazar günleri hariç her gün , Cafe- yemekhane, etüt odası , merdiven ve koridor gibi ortak alanlar haftanın tüm günleri temizlenir. 15 günde bir nevresim değişikliği yapılır.


2
Serbest vakit geçirmek, TV izlemek , günün yorgunluğunu atmak için dinlenme odasını ,teras kata hazırladık.




3
Etüt salonumuzda , kütüphane sessizliğinde ders çalışabilir, kullandığınız materyalleri etüt salonunda bırakabilirsiniz. Büyük masalar, konforlu sandalyeler , ders çalışırken rahat etmenizi sağlayacak.




4


Sandal Yurtta hiçbir öğrenci , okuluna aç gönderilmez. 20 çeşit kaliteli kahvaltı çeşidi ile mutlaka her gün çıkan sıcak çeşidi ile , anne eli değmiş kahvaltı saati , yurdumuzda iple çekilir.




5



Sandal Yurtta hiçbir öğrenci aç uyumaz. Her gün 4 çeşit sağlıklı ve doyurucu yemek , öğrencilerin beslenme düzenine uygun olarak çıkar. Gelişme çağındaki çocuklarımızın dengeli ve sağlıklı beslenmesine anne itinası gösteriyoruz. Esnek yemek saatleri sayesinde , öğrencilerin yemek saatlerini aksatmamaya özen gösteriyoruz.





6

Ön ve arka bahçe öğrencilerin açık havada vakit geçirebilecekleri ve keyifle vakit geçirmesini sağlamak için düzenlenmiştir.





7

24 saat açık cafe de çay , Nescafe , Türk kahvesi , bitki çayı , soğuk ve sıcak su sebilleri ücretsizdir.




8

Geniş ve ferah odalarda , öğrenci konforu ön planda tutulmuştur. Tüm odalarda wc ve banyo olup , 24 saat kesintisiz sıcak su hizmeti mevcuttur.